Saturday, August 15, 2015

and off wegoslavia

Dupa ce a carat si aranjat toate bagajele la motocicleta, Iulia face ultimele pregatiri in fata oglinzii. Incercam si pana la urma reusim sa facem un selfie cu batul nostru care rasuceste GoPro-ul dupa cum bate vantul. 


Buzludzha, highlight-ul zilei.



Fetele sunt in culmea fericirii atunci cand viziteaza monumente sovietice abandonate.





Cu dureri in mai tot ce poate durea la sfarsitul primei zi pe motocicleta, tragem la un camping unde suntem intampinati de o caprioara.
Nu mai e nimeni cu cortul si e plin de casute neocupate. Merg la receptie sa intreb unde putem intinde casa si o domnisoara simpatica ridica din umeri si face semn din maini cum ca oriunde e bine. Ii multumesc si-i zic ca vin imediat cu banu'. No pay! No pay!,insista domnisoara noastra. Zic, bine, daca no pay atunci maybe drink later, bar. Yes!
Ca sa fie treba completa, dupa ce ca no pay, avem in locsorul asta umbra si un foisor fix langa locul unde intindem corturile, numai bun sa ne tratam cu supa instant si bere Kamenitza.



3 comments:

  1. ajungeti in yugoslavia?
    care este traseul?

    ReplyDelete
  2. Multumim! Traseul este prin Bulgaria, Macedonia, Albania, Muntenegru, Bosnia, Croatia, Slovenia, Italia, Ungaria si inapoi acasa. Teoretic. :)

    ReplyDelete